Kort om Strusshamn Musikkforening

Strusshamn Musikkforening (SMF) er et 1. divisjon janitsjarorkester fra Askøy. Musikkforeningen teller i dag 62 aktive medlemmer fra 15 til 70 år. Vi rekrutterer fra både Askøy og Bergen, og våre yngste medlemmer kommer i hovedsak fra Strusshamn Skoles Musikklag og andre lokale skolekorps på øyen.

Foreningens nåværende musikalske leder er Reid Gilje.

Støttespillere

Kulturavdeling

Avd. Askøy

Julekonsert i Strusshamn kirke 18.des. kl. 19:00

Solist: Marianne Juvik Sæbø

Medvirkende: Strusshamn Musikkforening, Mannskoret Ljom, Askøy kirkekor og Askøy kulturskole – SangSemblet.

Forhåndssalg av billetter: Fagmøbler Strusshamn senter, Expert på Juvik, Askøy Møbler Kleppestø senter og på billettservice.no
Voksne kr. 200,- Barn kr. 50,-

Ønsker du å spille med oss?

Er du klar for nye utfordringer sammen med oss i Strusshamn Musikkforening?

Nå er vi godt i gang med 2016 sesongen og vi ser frem til flere spennende musikalske høydepunkter, som
NM 1.div. i Trondheim, kirkekonsert i Johanneskirken, konserter i Krakow mm.
Alle konsertene blir ledet av vår faste musikalske leder Reid Gilje.

Strusshamn Musikkforening har året rundt en stor besetning, men pga. skole, jobb osv. må noen av våre medlemmer ta permisjon.
Vi trenger derfor forsterkninger på Slagverk, Trompet/Kornett, Tenorsax, Euphonium og Tuba, andre er selvfølgelig også velkommen.