Kort om Strusshamn Musikkforening

Strusshamn Musikkforening (SMF) er et 1. divisjon janitsjarorkester fra Askøy. Musikkforeningen teller i dag 58 aktive medlemmer fra 15 til 69 år. Vi rekrutterer fra både Askøy og Bergen, og våre yngste medlemmer kommer i hovedsak fra Strusshamn Skoles Musikklag og andre lokale skolekorps på øyen.

Foreningens nåværende musikalske leder er Reid Gilje.

Hvor skal du spille til høsten?

Nå er overgangsvinduet åpent for nye utfordringer i Strusshamn Musikkforening.

Vi ser frem til en spennende høst med flere spennende musikalske høydepunkter.
Seminar i Modalen- konsert i Johanneskirken – Hordaamatøren – Juleswing – Julekonsert i Strusshamn kirke og ikke minst forberedelse til NM 1.div. i 2016.
Alle konsertene blir ledet av vår faste musikalske leder Reid Gilje.

Strusshamn Musikkforening har året rundt en stor besetning, men pga. skole, jobb osv. må noen av våre medlemmer ta permisjon for neste sesong.
Vi trenger derfor forsterkninger på Trompet/Kornett, Euphonium og Tuba, andre er selvfølgelig også velkommen.